Loading...
Search images, topics etc.
Raindance - Workflow

Raindance - Workflow

Med några enkla tryck på skärmen kan du nu hantera...
5
|
840 Installs
|
1 Ratings
|
Free

Raindance - Workflow Screenshots

Post a Review / Comment.

Raindance - Workflow Description

Med några enkla tryck på skärmen kan du nu hantera dina dokument som är i ett Workflow i Raindance. Du kan granska, attestera, godkänna kontering samt signera dina dokument. Du kan även utföra några av de vanligaste åtgärder som går att göra på ett dokument, så som markera som brådskande, markera för utredning, skicka till övervakning samt se vilken/vilka ägare dokumentet har.

Observera att detta är en klient till Raindance fakturaportal och kräver version 2020V eller senare samt Raindance Mobilplattform för att kunna användas i drift.

Om Raindance:
Raindance är ett webbaserat affärssystem för ekonomiadministration och e-handel med fokus på administrativa processer. Raindance har stöd för ekonomistyrning, anläggningsredovisning, elektronisk fakturahantering, elektronisk handel, uppföljning och analys budget och prognos samt projektstyrning. Affärssystemet kan integreras med alla typer av system.
Raindance används av cirka 600 kunder inom 20 olika branscher i Sverige och Finland. Några exempel på kunder är Preem, Clas Ohlson, Bankgirot, Swedbank, Migrationsverket, Västra Götalandsregionen och Malmö Stad.

Trending Topics

Connect with us