Loading...
Search images, topics etc.

Download this "Big Kitchen Design / Decoration (#115650)" image in HD quality to use as your Android Wallpaper, iPhone Wallpaper or iPad/Tablet Wallpapers. As well as you can use this image as your WhatsApp DP or Facebook profile picture and cover photo.

Big Kitchen Design / Decoration (#115650) (725878) - Kitchen

99images is a social community for users to download and share wallpapers.
Most of the images are provided by third parties or submitted by users. The copyright of these pictures belongs to their original publisher/photographer. If you've any issues with the images shared here, please visit our disclaimer page for more details.

Post Description

• Projecte MR •
Proposta de nova cuina i menjador!!
En aquest projecte teniem dues premisses importants:
▪️mantenir les bigues originals
▪️gran zona de treball
Aquestes dues eren les imprescindibles però també volien que la cuina conserves l’aire rústic dels elements originals de tot l’habitatge, però simplificant les formes.
És per això que es va dissenyar tots els mobles baixos amb fusta massissa per a poder fer els tiradors embotits. Juntament amb la fusta vem jugar amb l’encimera de marbre blanc, detall rústic per excel•lencia.
La zona de focs havia de ser més ample de les habituals, la vem fer de 90cms. I també un espai per a una parrilla. Per tan es va buscar una campana extractora industrial, ocultada amb una estructura de pladur (toc rústic).
La taula queda al centre, una posició que si s’ha de fer extensible es pot girar. La taula té un moble auxiliar en el lateral que fa de suport del rebedor.
S’ha recuperat la paret de pedra original. Fent d’aquesta un element decoratiu.
.
.
.
#albainteriorisme #cuina #reforma #proposta #interiorisme #cocina #propuesta #reformaintegral #instacuina #instacocina #instakitchen #kitchendesign #kitchendecor #rusticdecor #rustic #cuinarustica #rusticdetails #bigues #vigas #instadecor #instahome #homedesign

Send Comments / Wishes Instantly.

More Related Images

Trending Topics

Connect with us